Välkomna att besöka GHS!  

- Som besökare är ni mer än välkommen att titta förbi både under våra
tävlingsdagar och för att träna er hund/hundar på banan tillsammans med oss. 

  Anläggningen  

GHS är en ideell förening och anläggningen tillsammans består av en hundkapplöpningsbana (sandad rundban) med en tillhörande klubbstuga som ligger i ett naturskönt område med lantlig miljö. 

Här finns goda möjligheter till fina raststigar för hundarna och även sjöar en bit längre upp i skogen. 
Klubben är noga med vår vackra natur, så här finns många kvittrande fåglar på våren, mygg och humlor på sommaren, salamandrar i och runt vattenansamlingar och kopparödlor lite här och var.
Om man har extra tur kan man även se nån enstaka ekorre eller varför inte en fladdermus.
Detta gör att de fyrbenta alltid är välkomna att besöka våran banan, stora som små. 
 

Satelitbild över anläggningen

  Klubbstuga & Café  


Inne i våran klubbstuga finns vår cafeteria som ha öppet i samband med våra annordnade tävlingar/prova-på dagar/anläggningsbokningar.
I Cafeterian finner ni allt från hembakat kaffebröd till smörgåsar och läsk. Så varför inte passa på att ta en gofika under tiden ni ser de snabba hundarna kastar sig fram längs sanden på banan. 
I anslutning till cafeterian finns även en liten ramp som gör det lättare för rullstolar och barnvagnar att ta sig upp på verandan för att ta sig en mysig fika. 

I dagsläget finns tyvärr ingen rullstolsbunden toalett på anläggningen men anläggningen har totalt 4 st fungerande toaletter. Två stycken inne i stugan och två stycken utomhus, runt hörnet. 


Vi har även en mindre totto som är öppen under tävlingarna för er som är sugna på att prova lyckan och spela fram de snabbaste hundarna för dagen.
Ett 500-meters lopp avgörs på ca 30 sekunder och under dessa få sekunderna kan allt hända, så kanske har ni turen på er sida och prickar in rätt vinnarhund för dagen.

  Aktiviteter  

  Träningar  

Träningar sker i regel på onsdagar & söndagar. 

För mer info om hur det går till att prova på för nya hundar, samt att anmäla till träning så görs detta under träningsanmälan som ni hittar under fliken "Träning"

 

GHS har även en facebooksida som används som informationssida för att nå ut till de som vill veta mer om anläggningen, träningar eller ifall något extra roligt händer kring och på Järbobanan.